Select Page

Welkom bij Re-light

Re-Light is een bedrijf dat licht, geluid, dj en video kan verzorgen op al uw feesten maar ook de installatie hiervan. Op deze site kunt u zien wat wij zoal aan kunnen bieden voor alle feest gelegenheden zoals bedrijfsfeesten. Re-Light doet niet alleen licht, geluid en dj verhuur in Maasland, maar ook in Midden-Delfland, Zuid-Holland of wel eigenlijk door heel Nederland. Dus waar u zich ook bevindt, Re-Light kan het voor u regelen!

Re-Light vindt het erg belangrijk om te voldoen aan de wensen van de klant. Onder het kopje “Shows” staan enkele voorbeelden van geluid– en drive-in shows, diverse themafeesten en extra opties voor uw feest. Maar elk feest is uiteraard uniek en dus is het ook mogelijk om een geheel op maat gemaakt feest in te vullen qua licht, geluid, dj en video. Vervolgens kunt u bij “apparatuur & verhuur” terecht voor de verhuur van licht, geluid, video, podium, rigging en bekabeling en de prijslijst van Re-light.

Ten slotte kunt u ook voor de aankleding, verlichting en stroomverdeling van een gehele locatie bij ons terecht!

Kortom, voor dé perfecte invulling van uw feest bent u bij Re-Light aan het juiste adres!

Bij ‘contact‘ kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.